x 
 

 Tradycyjny grill ogrodowy, opalany
drewnem, mający szerokie zastosowanie
zarówno w domach, hotelach i restauracjach.

 
 Służy do przygotowania wszystkich rodzajów potraw, cieszy się popularnością jako grill, palenisko, które przyozdobi Twój ogród i taras.
- Dzięki zastosowaniu drewna jako
naturalnego paliwa, wszystkie potrawy
przygotowane w grillu są zdrowe, mają
doskonały smak i zapach.
- Budowa grilla uniemożliwia osadzanie się tłuszczu. Przyrządzane potrawy nie mają kontaktu z palącym się drewnem, nie osadza się sadza i inne szkodliwe substancje.
   Wykonany z wysokiej jakości materiałów odpornych na wysoką temperaturę, gwarantujących wieloletnią trwałość.- Posiada dwie komory: dolną-służącą dopalenia drewna oraz górną- do pieczenia.- Odporna na wysoką temperaturę cegłaszamotowa umieszczona w komorach pozwalana pieczenie bezpośrednio na niej.- Po rozpaleniu rozgrzewa się do temperatury 200 – 300 stopni C. w ciągu 20 min. 
   Kółka umożliwiają transport i przemieszczanie.
- Ruszt oraz tacka wykonana ze stali
nierdzewnej.
- 1-metrowy komin wykonany ze stali.
- 2 półki zewnętrzne wykonane z blachy
nierdzewnej.
- Pojemnik na popiół i pogrzebacz.
 
projekt i wykonanie: MediaConsulting.pl